Lidmaatschap

Wil jij ook leren ‘zwemmend redden’?

Ben je vijf jaar of ouder en ten minste in het bezit van zwemdiploma ‘A’, kom dan vrijblijvend op één van onze zaterdagochtenden naar het zwembad! Kijken mag altijd. Je moet dan via de hoofdingang aan de voorkant van het zwembad naar binnen. Vanaf ongeveer 9.15 uur zijn er instructeurs bij het zwembad aanwezig die je verder zullen begeleiden. Wil je een keertje mee doen dan is dat geen enkel probleem, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail en dan krijg je zo snel mogelijk bericht.

Hoe gaan we te werk?
Als je mee mag zwemmen, hebben we eerst een kort praatje met je over onze vereniging en daarna gaan we met zijn allen zwemmen. Jouw vaardigheden worden getest en we delen je in bij de diploma dat het beste bij jou past. De laatste paar minuten van de les is er vaak nog even tijd om te spelen. Je doet dus mee met een ‘echte’ les. Je hoeft nog niet meteen te beslissen of je het leuk vindt. Je krijgt informatie mee en je mag 4 keer mee zwemmen voor je moet beslissen of je lid wil worden van onze vereniging.

Wij bieden meer.
Ook voor het op peil houden van je conditie of het aanleren van nieuwe zwemtechnieken ben je bij ons aan het goede adres. We hopen dan ook dat je het leuk vindt en snel met ons mee kunt doen.

Wat moet je betalen aan contributie/badgeld?
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar.
De contributie:
Jeugd t/m 16 jaar € 55,00
Leden vanaf 17 jaar € 60,00
Naast de contributie moet er ook badgeld betaald worden. De hoogte hiervan hangt af van de datum waarop je lid wordt. Meer info bij de penningmeester. Voor 2023 is het badgeld € 125,00. Wij geven gemiddeld 40 lessen per jaar. Dit betekent een uur zwemmen voor iets meer dan 3 euro per keer en daarbij ook nog les krijgen in het zwemmend redden!


Opzeggen?
Wij vinden het altijd jammer als leden hun lidmaatschap willen beëindigen. De opzegging van je lidmaatschap moet voor 1 december bij ons binnen zijn waarna wij jou per 1 januari uit het ledenbestand halen. De opzegging dien je schriftelijk bij het secretariaat kenbaar te maken.
Het opzeggen van je lidmaatschap kan per brief of email. Hierin zet je je naam en per welke datum jij je lidmaatschap bij Reddingsbrigade Ede wilt beëindigen.
Leden jonger dan 18 jaar zullen door de ouders/verzorgers moeten worden afgemeld.

(Let op: wanneer je stopt met zwemmen wordt je lidmaatschap niet automatisch stopgezet.)

De brief of email stuurt u naar de secretaris. Bij ontvangst van de brief/email word je uitgeschreven bij de brigade.

Indien er vragen zijn kunt u die via het contact formulier stellen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven